Första doppet!

Idag efter dagiset åkte matte, pappa och Tyson till Sunnersta camping och kollade vad Tyson skulle tycka om att bada. Pappa retade Tyson på vägen dit för att vara en badkruka, men icke! ;)

Det blåste ju massa så det va en hel del vågor, det va inte uppskattat av Tyson och han ville inte ge sig på dom så matte klampade ut i vattnet med kläder och allt och lyfte i honom så han skulle slippa dom, då va det mindre läskigt. Han följde efter matte ut lite trevande tills han kände att han inte kunde nå botten längre och gnällde lite när matte kom för långt bort... Matte tog då tag under Tysons mage och lyfte honom försiktigt en jätte liten bit ut, han kom då underfund med att han faktiskt kunde simma...


... Och då vände det!

Tyson kom då på att det va riktigt skoj att plaska och bada, han rusade in och ut ur vattnet gång på gång och trots att han hade varit på dagis hela dagen så lyckades grabben klämma ur lite mer energi bara för att det va så skoj! =) Plaska, hämta pinnar och bara springa ner och upp ur vattnet för sakens skull, det va tydligen otroligt kul =)
Det va roligt och se och matte är sååå stolt över hur modig Tyson va! :D
I bilen på väg hem kurade han ihop sig till en liten boll och slocknade på en gång, dom sista kraftansträngningarna gick till att ta sig från bilen hem, sen slockna han igen på en gång =)








Inga kommentarer: