Besök hos Grannen

I morse va Julia och pappa och köpte mat till Tyson, och fick så klart en liten present ;P Ett stort grisöra som han lågg och gnagde på när vi vaknade till =)

Vi va upp en sväng till Baseboll planen på förmiddagen också, tränade lite och så fick Tyson springa av sig lite =)
Det är rätt skönt och ha basebollplanen när man har en obstinat tonårsvovve som inte alltid känner för att komma till matte när han är lös :P
Sen va vi över till Nattis, grannen som ska passa Tyson när matte börjar jobba sen =)
Kissarna gick bra, Tyson va bara lite nyfiken men han va jätte duktig med dom. Marsvinet och kaninerna va värre. Det va ju nåt helt nytt som Tyson absolut inte kunde låta bli, så han sprang fram och tillbaks och gnällde och skällde och kunde inte alls slappna av :P Men det släpper nog så småningom när han vänjer sig =)
Innan vi gick hem gick vi en sväng och när vi närmade oss gården släppte matte Tyson och han rusade iförväg mot porten för att komma in :P Sen sprang han fram och tillbaks för att visa att han ville in och efter et tag blev han lite grinig och visade sitt missnöjje genom att hoppa och rycka i kläder. Som en trött och grinig liten unge ;)
När vi kom upp till lägenheten kröp Tyson upp i soffan och slocknade på fläck :P

Efter ett tag vaknade han till och gick och ställde sig och titta in i tvättmaskinen som om han vore hypnotiserad av tvätten där inne, såg så sött ut! :P

Inga kommentarer: