Skinka =)

Idag hade Tyson lekt massa på baksidan me Naginia, Dagsiet hade lagt ut lite godis där ute som hundarna fick leta reda på, lite hjärngympa =)

Matte brukar käka lunch med syrran och ofta blir det kaffe och fralla. Danielle tycker inte om skinkan och matte är ju veg. så matte brukar spara skinkbitarna till Tyson och käka på bussresan hem :P Så det leker vi med på bussen ;)
Glömde och och berätta en sak igår. Danielle och matte va tvungna och springa ner till en tatueringsstudio i fem min så vi var tvungna att binda fast Tyson lite utanför (Matte är inte förtjust i det för hundar har blivit snodda här och det är raser som dom coola grabbarna tycker är häftiga, typ rottis o amstaff, så det händer nästan aldrig att hon gör det utan att kunna se Tyson hela tiden) Men iaf, när vi kom upp därifrån syntes ingen Tyson! Hjärtat flög upp i halsgropen på matte och paniken kom på mindre än en sekund. Sen såg vi nåt röra sig bakom cykelstället, och där stod han glad som attans att vi va tillbaks. Han hade bökat sig bakom där så han knappt syntes :P Och matte försökte svälja hjärtat igen. Usch! Det va obehagligt!

Inga kommentarer: