Disco Tyson

Vi missade ju tyvärr valpträffen idag :( Tråkigt, men vi får hoppas att det kommer flera tillfällen så vi kan va med då istället =)
Vi va ner en sväng på vaksala torg istället, dom hade något mojs där. Det va uppvisning av hundar från nåt vaktbolag och polisen och röda korset och bradförsvaret och massa sånt va där.
Tyson skällde ut en stor bloddroppe, såg rätt kul ut :P Fast man blir stolt när han ändå inte kan låta bli att kolla in va det e för nåt, och på egen hand ;) Det tog inte lång tid innan han tänkte på den som en stor leksak istället och lessnade rätt fort när han inte fick leka me den :P

Tyson fick en liten ballong av pappa också... Den fick sitta i Tysons halsband och han brydde sig inte om den förns han började bli uttråkad och försökte förgäves få tag på den. Väl hemma fick han dock tag på den så den smällde ordetligt, ingen ereaktion på ljudet bara en snopen Tyson som nosade i spillrorna och förvirrad över vart ballongen tog vägen.

Det blev lite matshopping idag oxå. Vägde Tyson och han har lagt på sig allt han gick ner när han va sjuk =)
Matte passade på att köpa en reflexsele när vi ändå va där med.
Det är fullmundering på Tyson under kvällspromenaderna. Reflex sele och blinkande dioder halsband. Den som inte ser min discohund om kvällarna måste garanterat va blind ;)

Inga kommentarer: