Haltar...

Varit en lugn söndag idag. Matte håller på och bli vansinnig på den gamla tanten och hennes "nånting" spaniel valp, hon har precis börjat ha den kopplat men tro fan att hon ska släppa hund fan när hon ser att man kommer iaf! Så den springer och studsar och gör lekinviter, springer runt bena på Tyson och har sig så han blir helt omöjlig att hålla. Idag släpte matte Tyson också fast han är jätte dålig på att leka med små hundar, så klumpig och mkt större ju. Det börja ju med att han ramma henne och hon skrek. Hon kanske håller sin hund kopplad framöver nu... Irriterande kärring!

Pappa och Julia va hem och storstäda idag, inte poppis hos lillgrabben, damsugaren är jävulen själv och moppen hans kompanjon :P

Tyson började halta på vänster fram på kvällskvisten, man blir ju lite orolig då med tanke på Ira och Zerengo. Efter undersökningar och mkt pillandes och klämmandes och sånt verkade det som att en spricka i trampdynan var boven i drammat! Blev på med lite helosan salva och jodopax, får springa och köpa lite tass salva imorn och hoppas på att det går över och inte är nåt annat, verkar inte lida så överdrivet mkt av det iaf.

Inga kommentarer: