Så va det dags att utöka familjen!!!

Så idag kom dagen vi länge planerat... Det började så klart med att man försov sig och kom iväg typ en timme senare än planerat. Men sen bar det av iallafall... ner till Skåne, närmare bestämt Kristianstad. Här är ett foto taget i Jönköping, riktigt fin utsikt dom har där.
Så här fin blev framrutan på bilen rätt snabbt :P Det va en lång resa och det va tur att Tommy och Alex kunde byta av varandra.
Vid tre tiden (plus minus lite granna) landade vi i Vä, Kristianstad. Mötte oss utanför huset gjorde Claes, Tija och Louisa. Efter ha hälsat lite och pratat lite begav vi oss in. Louisa la sig rätt snabbt i soffan för att vila och brydde sig inte speciellt mycket om oss. Efter att ha pratat lite mer och försökt bekanta oss lite med valparna tog Claes in pappa Teddy. Otroligt stolt och vacker hanne. Man ser verkligen inte att han är åtta år! Bilderna på honom gör honom verkligen inte rätt! Det va riktigt roligt att få träffa båda föräldrarna den här gången måste jag få säga, Tysons pappa har jag ju fortfarande aldrig träffat. Lite tråkigt! Vi får hoppas att våran nykomling blir lika fin som pappa sin :)
Sen bar det iväg hemmåt men valpen i knät.
Tommy la sig för att sova lite i baksätet för att orka köra sista etappen... Tror du inte Alex och jag lyckas se till att vi åker vilse då rå? :P Jo men visst... Tommy vaknade till och hjälpte oss på rätt spår iaf :P
Lillebror sov i princip hela vägen hem. Han somnade innan vi äns kommit ur Kristianstad och vaknade bara när vi väckte honom.
Han låg en del i Alex handväska också :P Där trivdes han alldeles utmärkt :P haha
Sen va det dags för matpaus... Max blev det, vi vart inte speciellt nöjda med maten på nervägen :P Lillebror smuglades med in på Max och låg och sov i Alex handväska... Ja jag vet, så får man inte göra ;) men men...
När vi hade ätit klart väcktes han så han fick kissa och röra lite på sig.
Söt liten rövare va? :D
Han va dock mest sugen på att sova :P haha
En liten vit tipp har han på svansen också :P Lite charmigt!
Det va lite tung och åka hem. Efter att Tommy tog över för sista halvan av hemvägen slocknade jag och Alex rätt fort med lillvalpen sovandes på min mage :P Stackars Tommy hade inge sällskap alls på hemvägen ju :S Inte förns i Upplands-väsby vaknade vi till när Tommy hade stannat för att ta en kaffe för han va också på godväg att somna :P


Vi va typ hemma vid halv tre ungefär... Fråga mig inte varför det tog sån satans tid... antagligen allt vårat snurrandes och sånt :P haha
Första mötet med Tyson gick fint... Han visste inte alls hur han skulle bete sig haha =)
Lillebror va lite fundersam och ville gärna kolla läget från avstånd en liten stund. Tyson förstod mest ingenting han :P Ville fram och nosa och undersöka och hälsa ordentligt men vågade inte riktigt eller visste inte riktigt hur han skulle bete sig :PMen det tog inte allt för lång tid innan dom började bekanta sig ordentligt.
Lillebror är en väldigt modig liten valp, va inge nervös eller stressad. Tog allt med ro och verkade inte ha några större problem äns från början med en ny miljö och massa nya saker och filurer.
Tyson och lillebror började redan leka med varandra ett par timmar efter hemkomsten =)
Så det här är våran tillskott i familjen. American staffordshire terriern; Relic! 100% woods och kommer från Claes på Swedestaff's kennel!
En ny hemsida med båda grabbarna är färdig och ska bara komma upp =)

1 kommentar:

Grindsjön's Aztor sa...

Välkommen hem Relic!!!!!!!!!!!!!!
Kramar från Anna, Dick & Zerengo