Sista dagen på den här månaden...

Va fort tiden går... Sista dagen på den här månaden och nu i Julia blir lillgrabben 6 månader(!)
Tyson förkylning börjar släppa ordetligt nu iaf :) Medans mattes bara blir värre :P kanske tar över det istället för honom :P



Det är väldigt mysigt och va ute och gå om kvällarna nu, inte så mkt folk ute och lagom temperatur för att Tyson ska tycka det är riktigt härligt. Saker och ting ser lite annorlunda ut bara. Tyson fick syn på en stor trädgren på håll och började studsa och hoppa och buffa åt den, det såg så kul ut han va så söt! Men självklart så va han ju tvungen och studsa fram och kolla vad det egentligen va för nåt, han såg nästan lite besviken ut när han väl kom fram till den.
Och stackarn får inte leka med kissarna heller, han blir jätte glad när han får syn på dom och hoppar och ska leka men kissarna blir ju rädda och springer iväg då, och han blir så besviken och står och piper efter dom.

Mattes lilla älskade kille har snappat upp "puss" utan att vi har tränat på det eller nåt :) Säger man puss så trycker han nosen mot mina läpparna. Så jävla underbar min älskade lilla grabb!




Inga kommentarer: