09-02-27

Idag va en härlig dag =) Soligt och behaligt ute och jag fick äntligen med mig kameran ut ;) Sen hände det något mer lite senare, men ni får blädra ner för och se det ;)
Men iaf, nu kommer det en hel kavalkad med bilder på grabbarna ute idag, det verkligen värmer i hjärtat och se dom så här ute och ha så roligt =)
Men så klart va ju Lelle tvungen och kaxa och trotsa sig en massa också så han fick en hel del kängor av Tyson :P Men det hör åldern till. Kul hade dom iaf =) Ska försöka va lite bättre på och ta med mig kameran ut nu framöver, speciellt när det är bra väder. Så, varsegoda och njut av våra bilder från i förmiddags =)





















Lägg till bild












Det va lite trött när vi kom in sen =) Jobbigt och ha kul =) Men visst kinde man se hur dom njöt i snön och det fina vädret? =) Och visst har dom blivit riktigt tjusiga båda två? Lelle börjar bli stor pojk nu, blev ju hela 9 månader i söndags, fy vad tiden går! :S
Så till kvällen ;) Det blev lugnt hemma med alla grabbarna :) Och som ni kan se på bilden så förlovade vi oss också :D Så det blev en riktigt mysig kväll :)
Grabbarna hade saknat Adde massa så dom va otroligt nöjda dom me :)

Inga kommentarer: