09-03-02

Jag har inte så mycket att säga idag faktiskt... En helt vanlig dag utan några konstigheter... Känns rätt ensamt här hemma nu, men det gör det alltid på just måndagar... O ja just ja, tror ni inte att båda smartarslena har tagit förstora storlekar på ringarna då? Jo men visst! O det va inte bara en av oss som va pantade utan båda två, passar bra ihop ;)
Grabbarna har varit riktigt lugna idag, fast dom brukar va lite så efter att Adde åkt och sen va dom ju inte pigga efter Crossbanan igår :P Lelle va helt färdig på sista kvällspromenaden, har aldrig sett hunden så slut förut! Han lunkade bakom mig sakta, annars sliter han och drar framåt hela tiden :P När han såg att det inte va långt kvar började han öka lite, men det va inte mkt det ;) Lill killen då =)
Lite bilder på mina tjusiga killar iaf :P
Lelle börjar verkligen bli stor nu, ska nog passa på att måta och väga honom i helgen nu när han är ungefär 9.5 månader.
Mamma's bäbis då =) Gör mig så glad!
Förstår inte att tiden gått så fort! Snart är det hela två år sen vi hämtade hem lillskiten, då va han inte stor heller. En liten 12kg's hårboll =) Underbarare hund och valp får man leta efter =) Fast vi har så klart våra duster ;)

Inga kommentarer: